Organiseer een veiling

De naam ‘School voor School’ betekent dat scholen uit Nederland geld inzamelen voor scholen wereld wijd. We willen scholen wereldwijd één-voor-één verder helpen in het voorzien van schoolmeubilair.. We gaan voor transparantie in projecten.. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aaneen stukje internationalisering en diaconale bewustwording bij de kinderen. Met uw geld gaan we de volgende school voorzien van nieuw meubilair

Doel: Door studenten een veiling te laten organiseren kunt u de studenten laten ervaren hoe het is om eigen gemaakte meubels te verkopen om geld in te zamelen voor een school elders op de wereld. Het doel van de veiling is een complete school te voorzien van nieuw meubilair en studenten trots laten zijn op hun gemaakte werk.

Wie? Voor MBO vakscholen voor hout, meubel en interieur.

Hoe? Studenten die zich bezig houden met het opknappen, ontwerpen van meubels kunnen het gemaakte werk tentoonstellen en verkopen via een zelf georganiseerde veiling. Met de opbrengst of een deel daarvan kunnen zij Stichting School voor School steunen.