‘Kont op de grond’

‘Kont op de Grond’ is een sponsoractiviteit die u op uw school organiseert in samenwerking met Stichting School voor School. Door de kinderen te laten ervaren hoe het is om een dag les te krijgen zonder meubilair, zamelen zij geld in voor een school elders. Doel is een complete school te voorzien van nieuw meubilair.

Doel: Kinderen, leerkrachten en schoolleiding laten ervaren hoe het is om zonder schoolmeubilair les te krijgen. Door dit aan te bieden als sponsoractiviteit wordt er geld bijeengebracht voor het goede doel. We koppelen de scholen daarbij aan elkaar waardoor ook zij direct contact hebben en internationaliseringen bewustwording mede vorm krijgen.

Wie? basisschool en voortgezet onderwijs.

Hoe? We laten de kinderen sponsors zoeken voor het les krijgen zonder meubilair.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina en laten we samen een sponsoractie opzetten!